Kasvomaalausten tekoa kalastuskilpailuissa elokuussa 2018.
Lampaiden ruokkimista Elonkierron luontokerhossa kesällä 2018.
Makkaramimmit
Paloauto ja ambulanssi esittäytyivät
Laskiaspullia, nam
Poliisiauton ihastelua, kuvassa Niilo Nikkilä
Ohjelmaa
Herra Heinämäen lato-orkesteri Elonkierrossa 5.8.2015

Koko perheen liikuntavuoro

sunnuntaisin Miinan koulun liikuntasalissa klo 16-17.

Aluksi lämmitellään muutamalla leikillä, jonka jälkeen vapaamuotoista liikkumista temppuradalla.

- paikalle tulo ei sido mihinkään

- halutessasi voit tulla liikkumaan vain kerran tai osallistua joka sunnuntai

- vuoro on maksuton

- mukaan tarvitset ainoastaan iloista, touhukasta mieltä ja lapsille sisätossut

Tervetuloa mukaan!

Perhekahvila

Perhekahvila kokoontuu aina torstaisin klo 10-12 kunnantalon takkahuoneella. Ks. Tapahtumat-sivulta mainos ja tarkempi osoite.

MLL:lla on yli 550 perhekahvilaa ympäri Suomen. Perhekahviloihin ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvilassa vanhemmat tutustuvat paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään seuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Asiantuntijavierailut suunnitellaan perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin.

Perhekerho

Perhekerho järjestetään yhdessä seurakunnan ja neuvolan kanssa tiistaisin klo 10.00-12.00 seurakuntatalolla osoitteessa Temppelitie 2. Ovet aukeavat klo 9.30. Ohjattua toimintaa ja vapaata leikkiä. MLL tarjoaa kahvit, teet ja mehut. Lisäksi perhekerhossa on mahdollisuus ruokailuun klo 12 alkaen, hinta on aikuisille 4 euroa/hlö ja lapsille se on maksuton. Seuraavan viikon kerhon ohjelman näet torstaisin Forssan lehden kirkollisista ilmoituksista.

Satutunnit

Satujen maailmaan lapsia johdattelee joka toinen torstai 30 vuoden kokemuksella Kankaanpään Kristiina. Tarkemmat päivät tapahtumat-osiossa.

Tukioppilastoimintaa

Jokioisten yhdistys tukee Paanan koulun tukioppilastoimintaa osallistumalla mm. heidän koulutukseensa.

Nuorisokahvilan valvontavuorot

Osallistumme nuorisokahvilan valvontaan kerran kuussa, jos haluat osallistua yhdistyksen vapaaehtoistoimintaan ja varainhankintaan tällä tavalla, niin ota yhteyttä nuorisovastaava Niina Stenbergiin p. 040 165 8181, niina.stenberg@jokioinen.fi

Vauvalahja

Jaamme neuvolan kautta kaikille jokioislaisille vauvaperheille MLL:n tuotelahjan ja tietoa toiminnastamme.

Tyttöjen liikuntakerho

Syksyllä 2017 starttasi 1-3-luokkalaisille tytöille suunnattu liikuntakerho. Kerhon tarkoituksena on tarjota liikunnan riemua ja yhdessä onnistumisen hetkiä tytöille, joilla ei vielä ole omaa harrastusta. Tyttöjen liikuntakerho kokoontuu kerran viikossa syyskauden ajan. Ryhmään mahtui 15 tyttöä ja määrä tuli nopeasti täyteen. Sekä lapset, että ohjaajat, ovat olleet tyytyväisiä kerhoon, joten jatkoa todennäköisesti on myös luvassa. Seuraa ilmoittelua!

Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia lapsille ja nuorille, joista ilmoittelemme täällä nettisivuilla tapahtumat-osiossa, sekä facebookissa.

Perhekummitoiminta

Perhekummit tarjoavat tukea lapsiperheille ja antavat voimia arkeen. MLL kouluttaa perhekummeja lapsiperheiden avuksi.

Lisätietoja perhekummitoiminnasta:

MLL:n nettisivuilta http://www.mll.fi/vanhempainnetti/perhekummit/

MLL:n Hämeen Piirin sivuilta http://hameenpiiri.mll.fi/perheille/tukihenkilotoiminta/