Liity Jäseneksi

MLL:n Jokioisten yhdistyksen jäseneksi voi liittyä helpoiten netin kautta täytettävällä lomakkeella. Jäseneksi voi liittyä myös perhekahviloissa sekä tapahtumissa.

Jäsenmaksu on 24 euroa vuodessa ja sillä saat Lapsemme-lehden sekä useita paikallisia ja valtakunnallisia rahanarvoisia etuja. Retkien/tapahtumien hinnoissa huomioimme aina jäsenet/jäsenperheet. Jäsenkirje toimitetaan keväällä, ja kirjeessä tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista.

Lisätietoa MLL:n jäsenyydestä saa liiton omilta internetsivuilta sekä Jokioisten yhdistyksen jäsenvastaavalta: Veera Kettunen 040 709 2314.

Jäsenedut ovat nyt seutukunnallisia eli Forssan, Tammelan, Jokioisten, Ypäjän ja Humppilan paikallisyhdistyksillä on yhteiset jäsenedut.

JÄSENEDUT 2019

Jäsenedut vuodelle 2019 saat jäsenkorttia näyttämällä.

Jokioinen

Parturi-Kampaamo Riia

Lasten hiustenleikkuu -10%

Hiusten värjäys- ja leikkuupaketit -10%

Kauneushoitola Sofia

Tuotteista -5%

Perinnehoitaja Antti Tenkanen

15% käsittelystä

Hius- ja ripsihuone Teresa

Normaalihintaisista palveluista -10%

Forssa

BellaHelmi

Palveluista ja tuotteista  -15% alennus

Forssan Kirkassilmä

Lasten ja aikuisten aurikolasit -30%

DogFeelGood

10% tarvikkeista (ei ruuat)

Kello-Nyström

Varastotuotteista -15%, alennus ovh-hinnasta. Ei työsuoritukset, tuoterajoituksia.

Kutomon liikuntakeskus

10-korttiin yksi lisäkäynti

Parturi-kampaamo Forssan Helmi

Kaikki työt -10%