Yhdistys

Yhdistyksemme perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 93 vuotta, ja toimintamme on melkoisen virkeää aktiivisen ydinporukkamme ansiosta. Jäseniä yhdistyksessämme on vuoden 2017 viimeisten tilastojen mukaan 285 henkilöä.

Otamme myös mielellämme uusia ihmisiä mukaan toimintaamme, sillä aina löytyy mm. talkoopuuhaa tapahtumia järjestettäessä. Toivomme saavamme myös palautetta toiminnastamme, sitä voit antaa näiden sivustojen kautta ja/tai suoraan yhdistyksemme toimijoille.

Uudet jokioislaiset saavat esitteen toiminnastamme kunnan postittaman tietopaketin mukana. Vauvaperheet saavat vauvalahjan ja tietoa toiminnastamme neuvolan kautta.

Tervetuloa tapahtumiimme ja kohtaamispaikkoihimme, niihin osallistuminen on kaikille avointa!